Oldal kiválasztása
“Élményeket gyűjts… ”

kb. Ennyi kilométert repültem munkám során

KB. Ennyi kilométert buszoztam munkám során

kb. Ennyi utast szolgáltam ki az évek során

Szia, üdvözöllek kedves kikapcsolódni vágyó

Remélem nem bánod, hogy tegezni foglak. Úgy fogok beszélgetni Veled, mintha már ismernélek.

Miféle oldal is ez és mi a célja, kiknek szól? Honnan merítettem a bátorságot, hogy ilyen blogot hozzak létre? Ezekre a kérdésekre szeretnék itt válaszolni.

Menjünk végig a kérdéseken.

Miféle oldal ez és mi a célja?

Először is tisztázzuk azt, hogy nem szakmai oldal. Nem úgy nyúlok a témákhoz, mintha szakembereknek ismertetnék bármit is. Ezt az oldalt abból a célból hoztam létre, hogy tippeket, ölteleteket nyújtson a minőségi, stílusos,  de nem feltétlenül drága kikapcsolódáshoz. Hiszek abban, hogy az életünk minősége nagyban függ attól, hogy mennyi és milyen élményt sikerült megélnünk. 

Kiknek szól ez az oldal?

Elsősorban azoknak a nyelvén tudok szólni, azoknak az igényeit ismerem, akik hozzám valamelyest hasonló helyzetben vannak. Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e be egy bizonyos korcsoportot vagy ne. Végül úgy döntöttem, hogy nem határozok meg konkrét korcsoportot, hiszen az igényes kikapcsolódás nem korfüggő. Inkább azon múlik, hogy mennyire érett a személyiség, milyen egyéb háttérrel, szokásokkal rendelkezik valaki. Hozzátok szól, akik értelmes, igényes, minőségi kikapcsolódásra vágytok. 

Különböző témákat, külön- külön kategóriákba rendezve, hogy könnyebb legyen eligazodni. A felső menüben találhatod kategóriák szerint besorolva, például: rendezvények, wellness, utazás, stb.

Tisztában vagyok azzal, hogy ennél sokkal több hasznos, értelmes, kellemes igényes és stílusos módja van a kikapcsolódásnak, pihenésnek, rekreációnak. Én arra a területre a fókuszálnék, amiben valóban van tapasztalatom és ami a szakmám is egyben.

Ezzel el is érkeztünk a következő kérdéshez.

Honnan vettem a bátorságot, hogy ilyen jellegű blogot hozzak létre?

Idegenforgalmi szakember vagyok, több mint 20 éves, igen intenzív szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Ennyi év alatt volt alkalmam kipróbálni számtalan éttermet, szállodát, wellness és egyéb szolgáltatást. Tapasztalataimat Európa számos országán túl, összesen 4 kontinensen szereztem. Van még “Kultúrális rendezvényszervező végzettségem is.   A gyakorlati, -saját tapasztalataimat -összevetem az elméletben tanultakkal is, amikor egy – egy rendezvényről, programról vagy szolgáltatásról véleményt mondok.

Ez a kis blog elsősorban a Magyarországon található, jelenleg üzemelő néhány hely, rendezvény ismertetésére, bemutatására vállalkozik elfogulatlan formában. De nem tudom megállni, hogy ne tegyek kívételt és néha kirándulásra, utazásra buzdítsalak valamelyik közeli országba.

 

Célja a szórakoztatás, információátadás, illetve, akár kedvcsináló az adott szolgáltatás, rendezvény, kikapcsolódási forma igénybevételéhez.

Magyarországon sajátságos történelmi és gazdasági hátterünknek köszönhetően még csak most van újra kialakulóban az “igényes rekreáció”.  Napjaink egyre feszítettebb tempót követelnek. Hogy ezt bírni tudjuk rendkívül fontos, hogy újra tudjuk tölteni energiáinkat. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres pihenés, relaxálás, kikapcsolódás is.

Remélem, hogy tippeimmel, tanácsaimmal segítségedre leszek majd 🙂

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akár véleményedet megosztani, vagy helyeket ajánlani, azt örömmel veszem.

Mivel ezt a blogot egyenlőre hobbiból csinálom, ezért nincs bevételem belőle. Amennyiben hasznosnak, érdekesnek találod bármelyik bejegyzést kérlek oszd meg a barátaiddal is. Ezzel segíteni tudsz, hogy hirdetések helyett minél több minőségi tartalomra költhessem a pénzemet. Köszönöm 🙂

Itt tudsz emailt küldeni Nekem

1 + 15 =

Pin It on Pinterest

Érdekesnek találtad?

Oszd meg barátaiddal is!